We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Dalmatinska rapsodija

by Pardon

/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  4-panel digipak

  Includes unlimited streaming of Dalmatinska rapsodija via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 2 days
  Purchasable with gift card

    €10 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

1.
Ovo je pjesma o nama O razlici naša dva svijeta Ovo je pjesma o nama Ja bitanga, a ti princeza Pod rukom ja nosim gitaru Al nikom ne nanosim bol Vjeruj mi neću ti ništa Jer muškarci su nježniji spol Ti piješ veliku s mlikon A ja veliku pivu Ti u kafiću popiješ jednu A ja deset s ekipom na zidu I zašto se onda čudiš Kad ti dobacujem svašta I zašto princezu glumiš A znam da o meni maštaš Opusti se! Poslušaj mene budalu! Veseli se! Sa mnom ka prase u blatu! Opusti se! Nemoj mislit na lovu! Razvali se! Prepusti se ljubavnom bolu! Pun mi je kurac princeza, Infuencerica, nokat profila... Oću da budeš moja Al makni se od tih debila Umij se i digni šminku Baci štikle s nogu Malo se ugledaj na me Prepusti se ljubavnom bolu Opusti se! Poslušaj mene budalu! Veseli se! Sa mnom ka prase u blatu! Opusti se! Nemoj mislit na lovu! Razvali se! Molim te uzmi drogu!
2.
Stojim sam uza zid s prikriženim rukama Čujem glupe pričice, jadna ogovaranja Mislite me slomiti, napraviti čovika. Nisam bio dio vas. Neću biti nikada. Bolje biti sam! Ispred ovog vremena Bolje biti sam! Bar sam čista obraza Bolje biti sam! Nego s vama jadnima Bolje biti sam! Ušminkani sinovi na tatin račun časte Obrazi ka đonovi, u nosevima pare Neću se uklopiti, utopit se u rulju Volim kad me takvi klošari pljuju Bolje biti sam! Ispred ovog vremena Bolje biti sam! Bar sam čista obraza Bolje biti sam! Nego s vama jadnima Bolje biti sam!
3.
Lik 02:51
Stvorio si lika U našoj kući U svojoj sobi Jačeg od svega Preko ekrana Svi gledaju u njega Dive mu se, boje ga se Ne znaju zbog čega Velik je i jak Nikad nije slab U očima drugih Nenormalno zdrav Za sebe najgori Mali kao mrav Jadan i nemoćan Glumiš da si lav Lik fanatik internet ratnik Lik fanatik internet ratnik Lik fanatik internet ratnik Lik fanatik internet ratnik Veliki lažljivac Kralj pretvaranja Posvađan s mozgom Od pustog laganja Postao si davno Žrtva svojih laži Od tužne stvarnosti Taj lik ti je draži Htio bi da možeš Htio bi da znaš Odvojiti stvarnost Od bolesnog sna Ekran ti je opsesija Ekran ti je teret I ta te želja Puca ko pubertet Lik fanatik internet ratnik Lik fanatik internet ratnik Lik fanatik internet ratnik Lik fanatik internet ratnik
4.
Ne trpin više ova sranja Prešli ste granicu Od danas nemam milosti Okrićen stranicu Zajeban sam sad Krvi žedan sam Rigam vatru Kidam glave Borim se za svoje jaaaaa Ovo je sad mojih pet minuta! Oi! Oi! Oi! Gotova je i vaša diktatura! Sad me dobro slušajte Puka mi je film Dosta ste haračili Ovaj narod stlačeni Malo će vam bit Dva oka za plakanje Kada krene Bisna rulja I bezzakonjeeee Ovo je sad naših pet minuta! Oi! Oi! Oi! Gotova je vaša diktatura! Otpor stoko! Idemo! Ne daj da lažu te! Rigaj vatru Sici glave Poludi narodeee! Ovo je sad naših pet minuta! Oi! Oi! Oi! Gotova je vaša diktatura!
5.
Živili 03:09
Cili život živin tu S ekipon na ulici Moje sestre, moja braća Nikad se neće prodati Ni kad teku med i mlijeko Ni kad je voda do grla Nikad nije bio problem Stat za svog brata Zato dižem ovu čašu Za sve dobre ljude Što su bili uvijek uz mene Bez ikakve glume Što smo disali k'o jedno Čuvali najmanjega Zato dižem ovu čašu U ime pravih prijatelja Cili život živin tu S ekipon na Dugišu Mater plače, ćaća viče A mulice uzdišu I kad teku med i mlijeko I kad je voda do grla Nikad nije bio problem Stat za svog brata Zato dižem ovu čašu Za sve dobre ljude Što su bili uvijek uz mene Bez ikakve glume Što smo disali k'o jedno Čuvali najmanjega Zato dižem ovu čašu U ime pravih prijatelja
6.
Pismo ćali 03:39
7.
Alo! Debili! Jebite se, maknite se Moran proć, žurin se! Pokretne skale Vam ne služe za stat Nego da se njima brže dovezeš na kat Ajde Šta gledaš Odaj! Šta si tako lin Alo Glupani Čujete li?! Nemoj da van dvaput govorin Debili, šta stojite na pokretnim skalama Kako tako na prid, propast će nam država Debili, šta stojite na pokretnim skalama Jebite se, ubi'ću se samo radi vas
8.
Baš je lipi dan Nisan mamuran U matere ću jist Pa ću na motor sist Pa ću zovnit prijatelja dva Da se vozimo motorima Ja san takav lik Pijen i vozin Motor i alkohol! Zajebancija! Evo i racija Top kombinacija! Ma nemoj se mislit! (ne, ne) Donesi mi pelin! (...i meni!) Limun i led, To obavezno je (bez toga ne ide) Ne smeta mi to Šta pijen alkohol (...ni meni!) I vozin motor Dico to je normalno! Motor i alkohol! Zajebancija! Evo i racija Top kombinacija!
9.
Napokon 01:56
Jutros san se diga veseo i čio Današnji dan tako mi je mio Crne očale, crna kravata, Častim na piću sve u kafiću Cili dan ka na rođendan A danas u tri dolaziš i ti Kad te vidim bit ću izvan sebe Moje su misli vezane za tebe... Napokon, napokon Došli smo ti na sprovod Otac i mater plaču Otiša si pod ploču Napokon, napokon Došli smo ti na sprovod Otac i mater plaču Otiša si pod ploču Napokon, napokon! Napokon smo dočekali to Okupili se tim povodom Dok svoj posal obavlja grobar Fratar laže da si bija dobar Znamo svi da si bija smeće Svi na sprovodu plačemo od sreće Nit si bija čovik, nit'te sram Šta ti nikad nije gram bija gram Napokon, napokon Doša san ti na sprovod Otac i mater ti plaču Otiša si pod ploču Napokon, napokon Došli smo ti na sprovod Otac i mater plaču Otiša si pod ploču Napokon, napokon!
10.
Božićna 02:46
Ni ovoga božića neću dobit ništa jer sam sirovina jer sam anarhišta ali još se sićan naivnih vrimena kad san bija dobar pa sam sebe sjeba. Nije da mi fali al ne bi bilo loše kad bi me neko pozva u goste pa da me okupaju i da me obuku da buden gospodin i da jeden tuku. Ja san pijan i agresivan zato me niko ne poziva u stan. Ja san pijan i agresivan zato svaki Božić pijen sam. Ispod mog borića gori samo svića od prijatelja mnogih ostala je sića. Niko me ne zove niko me ne traži čak i djed mraz spakira mi laži. Nije da mi fali al ne bi bilo loše kad bi me neko pozva u goste pa da me okupaju i da me obuku da se s njima veselin da me ne prituku. Ja san pijan i agresivan zato me niko ne poziva u stan. Ja san pijan i agresivan zato svaki Božić pijen sam. Ja san pijan i agresivan zato me niko ne poziva u stan. Ja san pijan i agresivan zato svaki Božić pijen sam.
11.
Mutav 02:19
Odlaziš... Ostajem... Pravim se Da dobro je A znam da ovaj put sam stvarno zajeba I stojim tu... Ne mičem... Gledam te... I glas me izdaje Da zamolim te da još sekund ostaneš Odlaziš... Ostajem... Pravim se Da dobro je A znam da ovaj put sam stvarno zajeba I stojim tu... Ne mičem... Gledam te... I glas me izdaje Da zamolim te da još sekund ostaneš A ni ovaj put neću napravit ništa Kao i svaki do sad A i ovaj put ću ispast pička I nikad neću biti heroj za nas Guraš me... Vrijeđaš me... I uviđam sad... Kako lako je Složit prioritete i što je bitnije I ne znam zašto Puštam te. Silaziš Niz stubište, A ja, mutav ka kurac, samo šutim i gledam te A ni ovaj put neću napravit ništa Kao i svaki do sad A i ovaj put ću ispast pička I nikad neću biti heroj za nas Jer mutav sam ko kurac Jer glup sam ko kurac.
12.
Svinje 02:27
Dok se leži i dobro poji za državu vas kita boli sve uzele svinje u foteljama. Prodali ste naše sne ruglo ste domovine ljudi bježe odlaze svinje sebične. Svinje, svinje, svinje, svinje. Dok se leži i dobro poji za državu vas kita boli sve ste satrale svinje u odijelima. Prodali ste naše sne nabavili sebi sve sinovima tvornice s kurvama na brodice. Svinje, Svinje, Svinje, Svinje Svinje, Svinje, Svinje, Svinje Svinje, Svinje, Svinje, Svinje Svinje, Svinje, Svinje, Svinje
13.
To smo mi 02:04
Uvik su nas tirali U okovima držali Tako smo u stvari nastali mi Dok skupili smo snage Otvorili oči U ruševine društva S ulice smo došli Rođeni na dnu Bez išta za izgubit Cili život tražili Ko je za to kriv Al ulica pripoznaje pamti naše korake I ona već zna Da stižmo na cilj Pardon, to smo mi! Uvik su nas tlačili Mržnjom nas nahranili Iz prkosa i dišpeta Hrabrost naša vri Silovana rulja Sad njihova muda Na panj stavlja I sikiru drži Akumulirani bijes I potrošene godine Samo su nas vodile Da porušimo sve Iskorijenimo gamad Resetiramo svijet Iz ruševina sodome Izniknut će cvijet Pardon, to smo mi Pardon, to smo mi Pardon, to smo mi Pardon, to smo mi

credits

released April 12, 2024

PDV071

license

all rights reserved

tags

about

PDV Records Zagreb, Croatia

contact / help

Contact PDV Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Dalmatinska rapsodija, you may also like: